MiniHippo Baby Store

MiniHippo Baby Store

Reviews

91.6%(Gebaseerd op 38 reviews)
28
73%
7
18%
1
2%
1
2%
1
2%

Goed
Besteld door Anoniem - Amstelveen - 30-01-2021
Plus Punten
Het is een fantastisch product waarmee je de levensduur van je tripp trapp stoel kunt verlengen. met dit kussen is het niet alleen goed voor grote kinderen, maar ook volwassenen kunnen hier prima op zitten.
Min Punten
Jammer dat er qua kleur niets te kiezen valt; slechts een (neutrale) kleur dat waarschijnlijk in elk interieur past.
Uitstekend
Besteld door Milena - Schiedam - 21-01-2021
Plus Punten
Anex cross kinderwagen, heel tevreden mee!
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door H en e Van vugt hendriks - Oss - 17-01-2021
Plus Punten
...
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door E. Beuckels - Sijsele - 14-01-2021
Plus Punten
...
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door D. Sloetjes - Doetinchem - 19-12-2020
Plus Punten
Super kwaliteit! ook goed service . bedankt
Min Punten
...
Goed
Besteld door Imke - Deventer - 02-12-2020
Plus Punten
...
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door Liesbet Deplancke - Oostende - 02-12-2020
Plus Punten
Nuttig product.
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door A. Iqbal - Purmerend - 24-11-2020
Plus Punten
Geweldige dienstverlening. snelle levering en mooie producten. alleen maar positief.
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door Anoniem - Etten-leur - 21-11-2020
Plus Punten
Ruime keuze en snelle levering
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door Salma - Amsterdam - 20-11-2020
Plus Punten
...
Min Punten
...
Goed
Besteld door Anoniem - Eindhoven - 15-11-2020
Plus Punten
...
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door Koen Baelen - Kruishoutem - 11-11-2020
Plus Punten
...
Min Punten
...
Redelijk
Besteld door Anoniem - Eindhoven - 05-11-2020
Plus Punten
Goede aanbieding met gratis dienblad en knuffel
Min Punten
De levertijd bleek erg lang te zijn door corona, later bleek dat dit kwam doordat de order niet goed was doorgekomen. toen ik uiteindelijk het stoeltje ontving (circa 1,5 maand later gok ik?) ontbrak het dienblad en de knuffel.
toen ik belde gaven ze aan dat de aanbieding oud was en niet klopte. het stond nog verkeerd op de website. na aandringen hebben ze alsnog de items opgestuurd, zij zijn er verantwoordelijk voor om de website actueel te houden. ik kreeg geen antwoord op mijn mail, een 'sorry' was wel netjes geweest. uiteindelijk opgelost maar hier ga ik niets meer bestellen.
MiniHippo Baby Store Reactie
Beste klant,
Erg dank voor uw beoordeling. We zullen uw feedback gebruiken om onze dienstverleningen te verbeteren. We hebben onderzoek gedaan omtrent uw bestelling: Toen u een bestelling geplaatst heeft, was er nog geen "gratis blad" aanbieding vanuit Stokke, Wel daarna. In uw bevestigingsmail staat ook geen "gratis blad" bij. We kunnen ook niet bij ons leverancier, Stokke, vragen om "gratis blad" voor alle eerdere bestellingen voor onze klanten. Die actie was namelijk geldig vanuit Stokke en ook zolang voorraad strekt, die elke moment kon aflopen. Onze medewerkers hadden die "gratis blad" + cadeau op onze eigen kost voor u bezorgd. Wellicht hadden onze medewerkers u op een andere manier moeten communiceren zodat u de zaak beter begreep?

Met vriendelijke groeten,
MiniHippo Team
Uitstekend
Besteld door Susan - A - 19-10-2020
Plus Punten
Goede en transparante service! vandaag ben ik een onderdeel voor mijn kinderwagen gaan halen (wat heel moeilijk verkrijgbaar was). omdat ik handen tekort kwam met mijn zoontje in handen, hebben zij het onderdeel voor mij gemonteerd. top!
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door N. Schut - Oisterwijk - 07-09-2020
Plus Punten
Doen gewoon wat er beloofd wordt!!!!
Min Punten
Geen
Uitstekend
Besteld door S. Hoekstra - Tilburg - 07-09-2020
Plus Punten
Na het plaatsen van de bestelling wordt je gebeld om alles nog eens door te lopen, zoals de kleur stof die je gekozen hebt. om er zeker van te zijn dat je je bestelling juist geplaatst hebt. daarna wordt de bestelling definitief bij de fabrikant geplaatst. daarnaast is deze behoorlijk prijzige kinderwagen hier het goedkoopst!
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door Maud - Rotterdam - 20-08-2020
Plus Punten
Wij vinden de bugaboo bee5 een superapparaat: makkelijk in het (eerste) gebruik, makkelijk te besturen (ook met één hand), mooie kleurcombinaties en hij is verstelbaar.
Min Punten
Wat me nog niet helemaal duidelijk is, is of het zitje in lengte verstelbaar is. dat zoek ik even uit voor wanneer bob groter wordt. als dat niet kan, komt dat hopelijk bij de volgende uitvoering. verder: topding.
MiniHippo Baby Store Reactie
Beste Maud,
We zijn erg blij dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u later nog vragen heeft over uw Bugaboo kinderwagen, neem met gerust contact met ons op. Onze deskundige staat altijd klaar voor allerlei vragen of verzoek omtrent uw kinderwagen.

Met vriendelijke groeten,
MiniHippo Team
Goed
Besteld door Mandy Romanaa - Vlaardingen - 18-08-2020
Plus Punten
...
Min Punten
...
MiniHippo Baby Store Reactie
Beste Mandy,
Hartelijke dank voor uw beoordeling. We hebben een onderzoek gedaan over uw aankoop ervaring. We zien dat u inderdaad "te lang" heeft gewacht voor uw bestelling. Verder heeft u uw bestelling toen opgehaald in ons winkel, maar ons medewerkster vergaat betaalde verzendkosten terug te betalen aan u. Ons excuus voor ons sleighed. Wilt u een verzoek indienen in uw account, zodat we die betaalde verzendkosten terug kunnen betalen aan u? En ook willen we u een cadeau bon aanbieden voor "te lang" wachttijd.

Met vriendelijke groeten,
MiniHippo Team
Uitstekend
Besteld door Wei chun Wang - Hoofddorp - 08-08-2020
Plus Punten
...
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door Huub Groothuijsen - Maastricht - 07-08-2020
Plus Punten
Prima stoel, aanrader. vriendelijk personeel en stipte bezorging
Min Punten
Op dit moment niets
Uitstekend
Besteld door Sharon - Amsterdam - 05-08-2020
Plus Punten
Snelle levering, netjes verpakt. goedkoopste tripp trapp die ik toen online kon vinden.
Min Punten
...
Gemiddeld
Besteld door Jomihi - Woensdrecht - 27-07-2020
Plus Punten
Dat ik deze beoordelingsmail op kerstavond krijg. echt leuk. zat ik echt op te wachten.
Min Punten
Eerder dit verzoek te sturen. er zit inmiddels maanden tussen.
MiniHippo Baby Store Reactie
Beste Jomihi,
Hartelijke dank voor uw beoordeling. Genoemde "verzoek" kunnen we echter niet terugvinden in ons systeem. Wanneer en hoe heeft u die verzoek gedaan? Heeft u uw verzoek ingediend via uw account? Onze medewerkers verwerken altijd met prioriteit de verzoek/aanvraag van onze klanten.

Met vriendelijke groeten,
MiniHippo Team
Uitstekend
Besteld door Nahid - Sassenheim - 26-07-2020
Plus Punten
De kinderwagen is mooi en de kappen waren er nog niet. ik kreeg toen even leenkappen voor de kinderwagen.
Min Punten
Ik kreeg het niet binnen op de doorgegeven dag pas na het weekend. dit kan te maken hebben gehad met de drukte.
MiniHippo Baby Store Reactie
Beste Nahid,
Erg dank voor uw beoordeling en begrip heeft voor vertraagde levering van gratis vervangende/leen "zonnekappen". Vervangende/leen "onderdelen" voor kinderwagen zijn gratis extra diensten die we bieden aan alle kinderwagen bestellingen, op deze manier hoeven onze klanten niet meer te wachten op "vertraagde onderdelen" van onze leveranciers. Mocht u nog vragen heeft over uw Bugaboo kinderwagen, neem dan gerust contact met ons op, ons medewerkers staat altijd klaar voor een uitstekende After-Sale services.

Met vriendelijke groeten,
MiniHippo Team
Uitstekend
Besteld door Roger Brant - Kapellen - 16-07-2020
Plus Punten
Was de goedkoopste op het web en geeft bovendien prima service. meer kan je als klant niet willen.
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door William - Zwolle - 09-07-2020
Plus Punten
Zag hier online een bugaboo kinderwagen voor een mooie prijs. kon weinig reviews/ervaringen vinden maar toch maar besteld. levering liep wat vertraging op maar dat kwam door bugaboo zelf, werd netjes over gecommuniceerd door minihippo. product zou 12 augustus binnen komen bij hen werd mij toen verteld, en op 13 augustus ontving ik inderdaad netjes een e-mail met verzendmelding vanuit minihippo naar mijn adres incl. track & trace code en uitleg over garantie etc. en inderdaad netjes geleverd op 14 augustus. prima dus. service nog niet nodig gehad maar daar heb ik nu ook wel vertrouwen in. aanrader dus!
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door S. Verstappen - Nederweert - 06-07-2020
Plus Punten
Mooi product en snelle levering.
Min Punten
Webwinkel is vrij onbekend, waardoor ik aan de betrouwbaarheid twijfelde. omdat dit product bijna nergens meer te koop was, toch hier gekocht. blij mee
Goed
Besteld door Thea Van der sloot - Schiedam - 06-07-2020
Plus Punten
...
Min Punten
...
Slecht
Besteld door A. Manukyan - Bilzen - 13-06-2020
Plus Punten
...
Min Punten
...
MiniHippo Baby Store Reactie
Beste A. Manukyan,
Hartelijke dank voor uw beoordeling. We hebben een onderzoek gedaan over uw ontevredenheid over uw aankoop. We begrijpen dat u iets "te lang" moest wachten voor uw bestelling. Onze medewerkers hebben hun uiterste best gedaan om uw bestelling zo snel mogelijk laten versturen/bezorgen, maar we zitten op dit moment in Coronacrisis waardoor een flinke vertraging oploopt bij zowel onze leveranciers als POSTNL/DPD die we erg weinig kunnen beinvloeden. Verder begrijpen we dat u redelijk teleurgesteld was dat uw bestelling(kinderwagen) niet met een autostoeltje was inbegrepen, toch wilde u toen uw bestelling niet laten annuleren. Zou u contact met ons willen opnemen voor een mogelijk vergoeding?

Met vriendelijke groeten,
MiniHippo Team
Goed
Besteld door G. Setz - Nieuw-amsterdam - 12-06-2020
Plus Punten
...
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door F. Van der laan - Veendam - 12-06-2020
Plus Punten
...
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door C. Ambtman - Oosterhout (nb) - 30-05-2020
Foto's van de klant
Plus Punten
Topservice en supersnel afgehandeld! dank hiervoor!
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door Monique - Woerden - 18-04-2020
Plus Punten
...
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door Anoniem - Enschede - 12-04-2020
Plus Punten
...
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door Daphne Swart-bakkers - Berkhout - 15-02-2020
Plus Punten
De levertijd was een ding echter bij navraag werd er heel goed op gereageerd.
Min Punten
...
MiniHippo Baby Store Reactie
Beste Daphne,
We zijn altijd blij om zien dat ons klanten terug wilt komen voor volgende aankoop. Klanten tevredenheid is altijd top prioriteit voor onze medewerkers.

Met vriendelijke groeten,
MiniHippo Team
Uitstekend
Besteld door Daphne Swart-bakkers - Berkhout - 14-02-2020
Plus Punten
De levertijd was wat lastig. daar werd bij navraag accuraat op gereageerd. het is een fantastische kinderwagen voor aanmerkelijk minder euro's dan andere babywinkels
Min Punten
...
MiniHippo Baby Store Reactie
Beste Daphne,
We zijn erg blij met uw positieve ervaring over onze klanten service en gekochte Bugaboo kinderwagen. Vergeet niet dat uw kinderwagen een 3 jaar garantie heeft op zowel After-Sale service als fabricagefout.

Met vriendelijke groeten,
MiniHippo Team
Goed
Besteld door Kim Schurink - Hengelo - 27-01-2020
Plus Punten
Goede service
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door Roekshane - Santpoort-zuid - 19-01-2020
Plus Punten
...
Min Punten
...
Uitstekend
Besteld door Renate Cramer - Almere - 15-01-2020
Plus Punten
...
Min Punten
...

Waarom halen alle toekomstige ouders hun kinderwagens massaal bij MiniHippo Baby Store?

Je wordt binnenkort papa of mama... harstikke leuk natuurlijk, maar ook best spannend! Je zal natuurlijk een kinderwagen in huis moeten gaan halen en dan zijn er nogal wat dingetjes waar je rekening mee moet houden. Want welk merk past er nou het best bij jou? En waar vind je de beste kwaliteit voor de scherpste prijs? Geen paniek! Wij bij MiniHippo Baby Store staan klaar om jou overal mee te helpen!

10 redenen om te kiezen voor MiniHippo Baby Store:
1> Bij MiniHippo Baby Store heeft u altijd gegarandeerd de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Vind u ergens dezelfde kinderwagen voor een lagere prijs? Geen enkel probleem! Laat het ons weten en door onze laagste prijsgarantie wordt de prijs van de kinderwagen gewoon aangepast. U betaalt dus nooit te veel!

2> Omdat wij weten dat het aanschaffen van een kinderwagen best een flinke aankoop kan zijn bieden wij u verschillende mogelijkheden van betaling in termijnen aan. Deze mogelijkheden hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet:
-> Hippocredit: HippoCredit is een leensysteem en geliefd onder onze klanten. Met HippoCredit heeft u de mogelijkheid om 65% van de adviesprijs van uw bestelling vooruit te betalen en het overige bedrag in 6 of 10 maanden. En dat allemaal zonder rente!

-> SprayPay: Met Spraypay kunt u helemaal zelf bepalen of u het bedrag in 12,18,24 of zelfs 36 termijnen betaald. Ideaal toch!

-> In3: De naam zegt het eigenlijk al, met In3 kunt u het gewenste bedrag in 3 termijnen betalen. 1/3e deel van het bedrag betaalt u gelijk. Het volgende 1/3e deel in 30 dagen en het restbedrag in wel 60 dagen!

-> CreditClick: CreditClick is een superhandig leensysteem zonder verborgen kosten en verassingen. U kunt CreditClick gebruiken voor een bedrag tot 1000 euro mits uw woonplaats zich in Nederland bevindt. Het overige bedrag dient u over te maken via een andere betaalmethode. Zo zorgt CreditClick ervoor dat u nooit te veel kan lenen.

3> Behalve geld uitgeven aan al onze fantastische kinderwagens kunt u bij MiniHippo Baby Store ook geld verdienen. Ja, u leest het goed! Als klant van MiniHippo Baby Store heeft u de mogelijkheid om mee te doen met ons HippoAds programma. Kopieer en plak uw eigen persoonlijke link op al uw sociaal media-accounts en ontvang een bedrag voor elke bezoeker die via uw link onze website bezoekt of iets koopt. Daarnaast verdient u ook nog geld als iemand uw review van uw bestelling leest op ons webshop. Dit programma biedt u de mogelijkheid om uw kinderwagen binnen no-time weer terug te verdienen. U weet direct hoeveel u heeft verdiend en uitbetaald zou krijgen. Ideaal!

4>Het kopen van een fijne kinderwagen kan nog best een moeilijke opgave zijn en veel vragen bij u oproepen. Wij bij MiniHippo Baby Store vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom bestaat ons MiniHippo Baby Store team uit ervaren medewerkers die graag een afspraak met u maken om al uw wensen door te spreken en om u in onze showroom onze verschillende merken kinderwagens te presenteren. Echte ouderwetse persoonlijke aandacht dus.

5> Wij hebben bij MiniHippo Baby Store vaak leuke kortingsacties bij de aankoop van onze kinderwagens. Een gratis boodschappentas, een cadeaubon ter waarde van 50 of 100 euro, niets is ons te gek!

6> Naar welk merk jij ook op zoek bent, bij MiniHippo Baby Store hebben we het in huis! Van Stokke tot Bugaboo, van Mima tot Greentom, wij hebben gegarandeerd wat jij zoekt in ons ruime assortiment. U kunt makkelijk uw gewenste variante en gerelateerde accessoires vinden binnen een paar klikken dankzij ons gebruiksvriendelijke product Configurator.

7> Je zit natuurlijk met smart te wachten op jouw nieuwe kinderwagen en wil deze graag zo snel mogelijk in huis. Bij MiniHippo Baby Store streven wij ernaar om jouw kinderwagen binnen 10 werkdagen te leveren. Wij zijn hiermee één van de snelste babywinkels van Nederland!

8> Bij MiniHippo Baby Store koopt u altijd zonder risico. U kunt uw kinderwagen namelijk nog tot 30 dagen na ontvangst annuleren/retourneren. U heeft dan nog 30 dagen om de kinderwagen te retourneren naar onze winkel.

9> Het gebeurt wel eens dat u uw bestelling wilt wijzigen, annuleren, retourneren of reparatie aanmelden. We doen het nooit moeilijk over, u kunt het erg makkelijk, zonder een complex formulier, via uw account aangeven door een paar klikken en uw IBAN invullen. Uw aanvraag wordt meteen door onze medewerker opgepakt, verwerkt en volledige aankoopbedrag teruggestort.

10> Met de aankoop van uw kinderwagen bij MiniHippo Baby Store maakt u niet alleen uzelf en uw kindje erg blij, maar ook kinderen van over de hele wereld! MiniHippo Baby Store werkt namelijk samen met Save the Children om de leefomstandigheden van kinderen te verbeteren op het gebied van onderwijs, gezondheid en veiligheid. MiniHippo Baby Store doneert 15% van de winst aan dit goede doel. Uw aankoop bij ons draagt dus bij aan een betere wereld voor alle kinderen.


MiniHippo Baby Store