MiniHippo Baby Store

MiniHippo Baby Store

Privacy Policy

Privacybeleid C&T Management

https://www.minihippo.nl

Over ons privacybeleid


C&T Management geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.
Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van C&T Management. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 28/10/2019, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.
Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Over de gegevensverwerking


Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkelsoftware


een maatwerk webwinkel
Onze webwinkel is ontwikkeld met software van C&T Management. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. C&T Management heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. C&T Management is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. C&T Management maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. C&T Management behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren.

E-mail en mailinglijsten


C&T Management
Onze website maakt gebruik van C&T Management, een derde partij die het e-mailverkeer afkomstig van onze website en het verzenden van eventuele nieuwsbrieven afhandelt. Alle bevestigingsmails die u ontvangt van onze website en webformulieren worden verzonden via de servers van C&T Management. C&T Management zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de ‘unsubscribe’ link. Als u hier op klikt zal u geen e-mail meer van onze website ontvangen. Dit kan de functionaliteit van onze website ernstig verminderen! Uw persoonsgegevens worden door C&T Management beveiligd opgeslagen. C&T Management maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. C&T Management behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

Office365


Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Office365. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Office365 heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons emailverkeer vertrouwelijk.

Payment processors


EMS
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van [EMS]. [EMS] verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. [EMS] heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. [EMS] behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. [EMS] deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van [EMS]'s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. [EMS] bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Beoordelingen


WebwinkelKeur
Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Verzenden en logistiek


PostNL
Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Facturatie en boekhouden

C&T Management Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van [C&T Management]. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. [C&T Management] is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. [C&T Management] gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Externe verkoopkanalen


Bol.com
Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Bol.com. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Bol.com uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.

Marktplaats.nl
Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.

Doel van de gegevensverwerking


Algemeen doel van de verwerking
Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens
Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek
In voorkomende gevallen kan C&T Management op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen
Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

Uw rechten


Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten
U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van C&T Management. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Cookies


Google Analytics
Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij verzamelen informatie over uw surfgedrag en delen deze gegevens met Google. Google kan deze informatie in samenhang met andere datasets interpreteren en op die manier uw bewegingen op het internet volgen. Google gebruikt deze informatie voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en overige Googlediensten en producten.

Cookies van derde partijen
In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

Wijzigingen in het privacybeleid


Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

Contactgegevens


C&T Management
GEDEMPTE BIERSLOOT 40A
3131HK
VLAARDINGEN
Nederland
Tel: (063) 640-3448
E-mail: info@minihippo.nl

Waarom halen alle toekomstige ouders hun kinderwagens massaal bij Mini Hippo Baby Store?

Je wordt binnenkort papa of mama... harstikke leuk natuurlijk, maar ook best spannend! Je zal natuurlijk een kinderwagen in huis moeten gaan halen en dan zijn er nogal wat dingetjes waar je rekening mee moet houden. Want welk merk past er nou het best bij jou? En waar vind je de beste kwaliteit voor de scherpste prijs? Geen paniek! Wij bij Mini Hippo staan klaar om jou overal mee te helpen!

10 redenen om te kiezen voor Mini Hippo:
1> Bij Mini Hippo heeft u altijd gegarandeerd de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Vind u ergens dezelfde kinderwagen voor een lagere prijs? Geen enkel probleem! Laat het ons weten en door onze laagste prijsgarantie wordt de prijs van de kinderwagen gewoon aangepast. U betaalt dus nooit te veel!

2> Omdat wij weten dat het aanschaffen van een kinderwagen best een flinke aankoop kan zijn bieden wij u verschillende mogelijkheden van betaling in termijnen aan. Deze mogelijkheden hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet:
-> Hippocredit: HippoCredit is een leensysteem en geliefd onder onze klanten. Met HippoCredit heeft u de mogelijkheid om 50% van de adviesprijs van uw bestelling vooruit te betalen en het overige bedrag in 6 of 10 maanden. En dat allemaal zonder rente!

-> SprayPay: Met Spraypay kunt u helemaal zelf bepalen of u het bedrag in 12,18,24 of zelfs 36 termijnen betaald. Ideaal toch!

-> In3: De naam zegt het eigenlijk al, met In3 kunt u het gewenste bedrag in 3 termijnen betalen. 1/3e deel van het bedrag betaalt u gelijk. Het volgende 1/3e deel in 30 dagen en het restbedrag in wel 60 dagen!

-> CreditClick: CreditClick is een superhandig leensysteem zonder verborgen kosten en verassingen. U kunt CreditClick gebruiken voor een bedrag tot 1000 euro mits uw woonplaats zich in Nederland bevindt. Het overige bedrag dient u over te maken via een andere betaalmethode. Zo zorgt CreditClick ervoor dat u nooit te veel kan lenen.

3> Behalve geld uitgeven aan al onze fantastische kinderwagens kunt u bij Mini Hippo ook geld verdienen. Ja, u leest het goed! Als klant van Mini Hippo heeft u de mogelijkheid om mee te doen met ons HippoAds programma. Kopieer en plak uw eigen persoonlijke link op al uw sociaal media-accounts en ontvang een bedrag voor elke bezoeker die via uw link onze website bezoekt of iets koopt. Daarnaast verdient u ook nog geld als iemand uw review van uw bestelling leest op ons webshop. Dit programma biedt u de mogelijkheid om uw kinderwagen binnen no-time weer terug te verdienen. U weet direct hoeveel u heeft verdiend en uitbetaald zou krijgen. Ideaal!

4>Het kopen van een fijne kinderwagen kan nog best een moeilijke opgave zijn en veel vragen bij u oproepen. Wij bij Mini Hippo vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom bestaat ons Mini Hippo team uit ervaren medewerkers die graag een afspraak met u maken om al uw wensen door te spreken en om u in onze showroom onze verschillende merken kinderwagens te presenteren. Echte ouderwetse persoonlijke aandacht dus.

5> Wij hebben bij Mini Hippo vaak leuke kortingsacties bij de aankoop van onze kinderwagens. Een gratis boodschappentas, een cadeaubon ter waarde van 50 of 100 euro, niets is ons te gek!

6> Naar welk merk jij ook op zoek bent, bij Mini Hippo hebben we het in huis! Van Stokke tot Bugaboo, van Mima tot Greentom, wij hebben gegarandeerd wat jij zoekt in ons ruime assortiment. U kunt makkelijk uw gewenste variante en gerelateerde accessoires vinden binnen een paar klikken dankzij ons gebruiksvriendelijke product Configurator.

7> Je zit natuurlijk met smart te wachten op jouw nieuwe kinderwagen en wil deze graag zo snel mogelijk in huis. Bij Mini Hippo streven wij ernaar om jouw kinderwagen binnen 10 werkdagen te leveren. Wij zijn hiermee één van de snelste babywinkels van Nederland!

8> Bij Mini Hippo koopt u altijd zonder risico. U kunt uw kinderwagen namelijk nog tot 30 dagen na ontvangst annuleren/retourneren. U heeft dan nog 30 dagen om de kinderwagen te retourneren naar onze winkel.

9> Het gebeurt wel eens dat u uw bestelling wilt wijzigen, annuleren, retourneren of reparatie aanmelden. We doen het nooit moeilijk over, u kunt het erg makkelijk, zonder een complex formulier, via uw account aangeven door een paar klikken en uw IBAN invullen. Uw aanvraag wordt meteen door onze medewerker opgepakt, verwerkt en volledige aankoopbedrag teruggestort.

10> Met de aankoop van uw kinderwagen bij Mini Hippo maakt u niet alleen uzelf en uw kindje erg blij, maar ook kinderen van over de hele wereld! Mini Hippo werkt namelijk samen met Save the Children om de leefomstandigheden van kinderen te verbeteren op het gebied van onderwijs, gezondheid en veiligheid. Mini Hippo doneert 15% van de winst aan dit goede doel. Uw aankoop bij ons draagt dus bij aan een betere wereld voor alle kinderen.


MiniHippo Baby